Tjänster

Inspektion

Drönaren är ett fantastiskt verktyg att använda vid diverse inspektioner, allt från kontroll av takpannor, hängrännor eller i skogen. Att snabbt få en överblicka gör att tid och pengar läggs på rätt åtgärder. En liten bit upp i luften med drönaren och du ser genast mycket mer än från marken.

Foto

Från luften fångar jag unika vinklar. Ett drönarfoto av en fastighet passar utmärkt vid försäljning, om du bara vill dokumentera nuläget eller uppdatera det inaktuella gårdsfotografiet. En bild säger mer än tusen ord sägs det och det är sant. På ett drönarfoto fångas många detaljer på en och samma gång. Ett eller flera drönarfoton över byggarbetsplatsen och i dess olika stadier ger ett mervärde till kunden. Kunden kan på distans följa byggprocessen, inspektera och snabbt få en överblick.

Film

Film är något som är mycket spännande att jobba, här finns det alltid nya utmaningar. Vad behöver du en film till? Vill du ha en drönarfilm från evenemanget som arrangeras eller en unik reklamfilm för marknadsföring på sociala medier? Tillsammans kommer vi fram till ett upplägg som passar just dig.

Föreläsning

Föreläsning är något jag gör så ofta som möjligt. Att kunna inspirera, informera kring drönare och dess teknik är mycket spännande. Föreläsningarna utgår alltid ifrån vad ni som kund har för behov av drönare. Främst föreläser jag kring lagar, regler, hur du flyger och hur du kan använda den som ett verktyg i skogen.

Drönaren finns alltid med i bagaget när det är föreläsning, tillåter vädret och lokalen tar vi en bensträckare och flyger en sväng.