Om Magnussons Drönare

Magnussons Drönare är ett företag strax utanför Göteborg som fotar, filmar, föreläser och gör inspektioner med drönare. Jag heter Katrin Magnusson, jobbar som drönaroperatör och är utbildad Skogs- och trätekniker. Det var via studierna på Linnéuniversitetet i Växjö jag upptäckte denna makalösa manick och föll pladask. Blev så förtjust i drönare att jag direkt efter examen köpte min allra första och startade detta företag. Sedan juni 2018 är jag godkänd av Transportstyrelsen att flyga drönare upp till 25 kg dvs ett kategori 2 tillstånd.

Drönaren har en mängd olika användningsområden, till exempel vid byggnationer för att dokumentera de olika delarna av processens, gör skogliga inspektioner så som kontroll av hyggeskanter, planteringar och skogsbrand. Att fota och filma event och arrangemang från luften gör att du får ett spännande material att publicera på sociala medier.

Har ni några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig via mail, telefon eller formuläret som finns under fliken kontakt.